Maak eindelijk je droom waar en leer echt goed produceren, opnemen, mixen en masteren!


Zondag 14 april om 14:30: gratis proefles mixage & mastering voor beginners


Master The Mix is een parttime beroepsopleiding van één jaar tot music producer of studiotechnicus. Wat ons uniek maakt zijn de volgende punten:

  • We focussen ons op jouw leerdoelen: wil je bijvoorbeeld hiphop maken in FLSTudio dan krijg je op het juiste moment privéles van een bij Sony getekende producer, wil je bands leren opnemen en mixen dan ga je naar één van de beste studio's van Nederland. Hardstyle maken? Je krijgt les van een docent die maandelijks meerdere tracks released.

  • Ook buiten de lessen en na de opleiding kun je altijd contact opnemen voor vragen, hulp met je setup, advies etc.

  • Je krijgt dus niet van één of twee docenten les die alles denken te weten; iedere les wordt gegeven door een specialist op dat gebied.

  • 60% van de lessen zijn echte hands-on praktijklessen waarbij je de beschikking hebt over je eigen studio.

  • Je mag één dagdeel per week gebruik maken van één van onze productie studio's in Hilversum

  • de theorie leer je op een interactieve manier via onze online leeromgeving.

Voor wie?

De opleiding is bedoeld voor iedereen die serieus aan de slag wilt met muziekproductie en/of geluidstechniek. Dit kan zijn dat je een vliegende start wilt maken met je professionele carrière, als serieuze hobby of als je nog jonger bent en wilt doorstromen naar bijvoorbeeld het conservatorium, HBA of HKU.

Muziek produceren en studiotechniek zijn fantastische hobby's, maar tegenwoordig zijn er ook mogelijkheden genoeg om er daadwerkelijk je werk van te maken. Dus of je het nu bij een hobby wilt laten waar je de rest van je leven lol aan beleeft of je er echt je werk van wilt maken: wij helpen je graag om je doel te bereiken.

Je bent dan van harte welkom op één van onze open dagen en je kunt geheel vrijblijvend een proefles komen volgen om een zo'n goed mogelijk beeld van de opleidingen te krijgen.

producerenmuziek.jpg

We hebben twee richtingen waar je uit kunt kiezen:

Electronic Music Producer

Je leert van a tot z professionele tracks maken, mixen en masteren in jouw muziekstijl en in jouw softwarepakket van de beste producers/docenten uit de industrie. Als je serieus aan de slag wilt met electronische -of film/game muziek dan is dit de beste investering in jouw toekomst.

Je krijgt alle middelen aangereikt om een eigen sound te ontwikkelen waarmee je je kunt onderscheiden van de massa. We werken aan jouw muziek, en zorgen ervoor dat je alle fijne kneepjes beheerst.

Naast de nodige technische en creatieve skills leer je ook hoe de muziekindustrie in elkaar zit en hoe je jezelf in de markt zet.


Recording & Mix Engineer

Je kiest voor deze richting als je bands en artiesten wilt leren opnemen, mixen en produceren.

Je werkt in één van de mooiste studio's van Nederland met de beste apparatuur die er te vinden is.

Je leert echter ook hoe je thuis met plugins en eenvoudige apparatuur dicht in de buurt van de kwaliteit van een top studio kunt komen. Het blijft niet alleen bij de juiste microfoon op de juiste plek zetten; je krijgt alle middelen aangereikt om een eigen visie en sound te kunnen ontwikkelen. Er wordt uiteraard ook aandacht besteed aan het werken met VST instrumenten omdat dit ook deel uitmaakt van de hedendaagse geluidstechniek.


Reviews


Sfeerimpressies


Avid.jpg
FL12 BannerWhite.png
ableton.png
studio_one_logo2.jpg
steinberglogo.png
Logic.png