Vooropleiding Herman Brood Academie

Master the Mix is een deeltijd opleiding tot muziek producer & geluidstechnicus. In één jaar tijd leer je zelf muziek maken, afmixen en masteren. Ook leer je alles over promotie, social media en als dit voor jouw nodig is hoe je een eigen bedrijf begint.

Sommige mensen hebben nog de tijd om verder te studeren en willen daarom toegelaten worden op de Herman Brood Academie of soortgelijke opleiding. Geen slecht idee; als je de tijd hebt dan is het op zijn minst de moeite waard om je netwerk op te bouwen en nog meer praktijkervaring op te doen. De toelating voor de HBA is echter behoorlijk pittig en de concurrentie is groot. Als je jouw kansen aanzienlijk wilt vergroten dan kun je onze opleiding ook gebruiken als vooropleiding voor de Herman Brood Academie. In een jaar leer je alles wat je nodig hebt (en meer). Persoonlijke begeleiding staat bij ons centraal; we kunnen je dan ook prima helpen met jouw toelating.

Naast het produceren en opnemen van muziek geven we onder andere praktijklessen in muziektheorie en solfège. Je theoretische kennis is na dit jaar meer dan voldoende, en je hebt alle tools tot je beschikking om een professionele en originele demo in te leveren. 

DE OPLEIDING BESTAAT UIT:

  • 20 klassikale lessen

  • 27 praktijklessen (in duo's of privé)

  • één dagdeel per week vrij te besteden studiotijd

  • uitstekende persoonlijke begeleiding

  • lesmateriaal: multitracks, samples, lesboek, handouts en tutorials

  • een maandelijkse Q&A en netwerkavond

  • helpdesk: loop je ergens op vast dan helpen we je binnen 24 uur

 

Meer weten? Lees verder of klik op één van onderstaande links:

DJ producer opleiding

Wil je meer info over de opleiding? KLIK HIER

Wil je weten waar en van wie je les krijgt? KLIK HIER

Heb je een vraag? KLIK HIER

Productie opleiding