We kunnen iedereen helpen die serieus aan de slag wilt met muziekproductie en/of geluidstechniek. Dit kan zijn dat je een vliegende start wilt maken met je professionele carrière, als serieuze hobby of als je wilt doorstromen naar bijvoorbeeld het conservatorium, HBA of HKU.

Ook als je nog helemaal geen ervaring hebt kun je bij ons prima aan de slag; we beginnen helemaal bij het begin en passen de praktijklessen op ieders niveau aan.

Muziek produceren en studiotechniek zijn fantastische hobby's, maar tegenwoordig zijn er ook mogelijkheden genoeg om er daadwerkelijk je werk van te maken. Dus of je het nu bij een hobby wilt laten waar je de rest van je leven lol aan beleeft of je er echt je werk van wilt maken: wij helpen je graag om je doel te bereiken.

Deze opleiding is NIET geschikt voor mensen met te weinig motivatie en discipline: je moet zelf zoveel mogelijk oefenen, opdrachten maken, zelf je praktijklessen en studiosessies inplannen en wellicht af en toe een stukje reizen. Heb je dat er niet voor over dan is deze opleiding zonde van onze tijd en jouw geld.

Weet je nog niet zeker of deze opleiding voor jou geschikt is? Kom dan een keertje geheel vrijblijvend kennismaken!