Prijzen

Opleiding: Music Producer

€5.275,- all-in. (vrijgesteld van BTW) Vanaf één januari 2020 wordt de prijs verhoogd naar € 5515,-. Schrijf je je voor die tijd in dat betaal je de oude prijs.

Extra modules:

Recording Sessions: € 3400,-

DJ Lessen: € 800,-

Betalingsregeling

Je kunt de opleiding vooraf of in termijnen betalen. Betaal je vooraf dan krijg je een korting van € 150,-. Betaal je in termijnen dan betaal je een aanbetaling van € 1495,- (te betalen binnen 6 weken na inschrijving maar uiterlijk voor aanvang) en 12 maandelijkse termijnen van € 315,- vanaf de start van de opleiding. Kies je een extra module dan wordt dit bedrag erbij opgeteld en ook door 12 gedeeld.

All-in prijs

Er zijn verder geen extra kosten (behalve als je zelf leuke spullen wilt kopen:) 

Je krijgt hiervoor de praktijklessen, klassikale lessen, studiebegeleiding, een dagdeel per week toegang tot de productiestudio, lesmaterialen (online voor altijd) en voor altijd toegang tot de maandelijkse Q&A avond en writers camps, en voor altijd recht op productionele feedback.

Aangepast pakket?

Een aangepast of combinatie pakket is zeker ook mogelijk. Het kan zijn dat je sommige praktijklessen niet nodig hebt (je kent bijvoorbeeld je DAW al goed, of je bent al zeer bekend met muziektheorie). Je kunt deze lessen dan inwisselen voor een paar privélessen naar keuze of je betaald wat minder. Neem in dat geval even contact op; dan overleggen we wat de beste opties zijn.

Belastingaftrek

Het lesgeld en kosten gemaakt t.b.v. de opleiding (SOFTWARE EN APPARATUUR) zijn aftrekbaar van de inkomstenbelasting. Dit kan tot wel € 2500,- van de totale kosten schelen. 

Dit geldt niet alleen wanneer je zelfstandig ondernemer bent. Juist als particulier is dit erg interessant. Check wel zelf even goed in hoeverre dit op jouw situatie van toepassing/nuttig is; betaal je geen inkomstenbelasting dan kun je natuurlijk ook niets terugvragen.

Te duur? Of juist niet?

Veel mensen stellen terecht de vraag waarom wij duurder of goedkoper zijn dan andere aanbieders. We zijn duurder omdat ons aanbod uitgebreider en beter is. Je zit bij ons niet alleen maar in een (grote) klas met daarnaast maar een paar "praktijklessen”. Bij sommige opleidingen krijg je letterlijk maar één les in je DAW, één les in mixage etc..Je komt daar uiteraard niet veel verder mee dan hobby niveau. Bij MtM werken we samen aan jouw muziek/producties, we hebben een maandelijkse borrel/writers camp, en je kan voor altijd op onze online leeromgeving en bij ons terecht voor feedback op jouw producties. En vergeet niet dat je altijd bij je studiebegeleider terecht kan voor hulp en advies.

We zijn wat goedkoper dan anderen omdat we kleinschalig zijn; we hoeven bijvoorbeeld geen dure panden en overdreven mengpanelen af te lossen.

Check bij je overwegingen dus echt goed waar je nu eigenlijk je geld aan uitgeeft.

Twijfel je nog? Neem gerust contact op met een aantal van onze leerlingen.