Informatie avond bezoeken?

Informatie avond

Welke opleiding je kiest kan zomaar bepalend zijn voor de loop van de rest van je leven. Het is dus erg belangrijk om je goed te informeren. Praktische zaken zoals waar je les krijgt en de kosten zijn natuurlijk belangrijk, maar nog belangrijker is de kwaliteit van de opleiding: hoe wordt er lesgegeven en sluit dit aan bij jou als persoon? Punten waar je op kunt letten zijn:

  • Als jij het beste leert door te doen; krijg je per onderwerp voldoende kans om zelf achter de knoppen te zitten? Werk je tijdens de praktijklessen aan jouw eigen producties, met jouw software pakket en aan jouw leerdoelen? Met hoeveel personen deel je de studio tijdens praktijklessen? Is dat handig? Heb je de beschikking over een studio om optimaal te kunnen oefenen?

  • Wat als je ergens op vastloopt of je hebt technische problemen? Wordt je goed begeleid of ben je maar een nummertje?

  • Van wie krijg je les? Zijn dit ervaren professionals? Heeft de docent ervaring met jouw muziekstijl en software? Of worden alle lessen door dezelfde docent gegeven? Dan moet je je afvragen of één persoon van ieder onderwerp alles af kan weten.

Hoe dit bij ons gaat laten we allemaal zien tijdens de informatie avonden. Voor de start van de opleiding in februari hebben we drie informatie avonden gepland staan.

Klik HIER voor meer info & aanmelden.