Gratis verdiepingslessen

Gratis verdiepingslessen

Als opleiding willen we natuurlijk zoveel mogelijk waarde bieden voor de leerlingen.  EN we blijven graag zelf zo goed mogelijk op de hoogte van de nieuwste trends en ontwikkelingen. 

Daarom organiseren we het komende jaar naast de reguliere lessen een aantal hele leuke relevante verdiepinglessen voor onze leerlingen en eventuele introducés, waaronder het maken van kicks voor hardstyle, metal producties, filmmuziek, bass for EDM etc.

Gratis studiotijd

Gratis studiotijd

Als leerling van Master The Mix mag je nu één dagdeel per week gebruik maken van één van onze productiestudio's in Hilversum. Je kan daar op je gemak oefenen, je huiswerk checken, werken aan eigen producties, vocals opnemen met een hele mooie microfoon, nieuwe plugins en apparatuur uitproberen etc.

Op de koffie bij Sound Vision Studio's

Vandaag waren we even bij George op bezoek van Sound Vision Studio's te Arnhem. Hier worden een de praktijklessen opnametechniek gegeven. We hebben een kort interviewtje en een rondleiding door de studio opgenomen zodat je een beetje weet waar je terecht komt als je deze lessen gaat volgen. De kwaliteit is niet perse top; het is dan ook gewoon een kleine kennismaking. 

Klik op de "next" knop of kijk in Youtube verder om de volgende filmpjes te kijken.