Onze unieke aanpak

Muziek opnemen, mixen en masteren zijn allemaal bezigheden die je niet uit een boekje kunt leren. Dit geldt voor alle creatieve beroepen. Aan enkel klassikale lessen of "praktijklessen" in groepjes heb je dan ook niet genoeg; je moet zo veel mogelijk hands-on ervaring opdoen.  Je moet zelf achter de knoppen zitten en uitgebreid kunnen experimenteren op jouw manier en in jouw tempo. 

Ook is het zo dat je theorie veel makkelijker onthoudt als je het eerst in de praktijk ervaren hebt. Je hebt er dan immers al een beeld bij waardoor je makkelijker dingen onthoudt.

Bij onze praktijklessen heb je daarom altijd een eigen studio tot je beschikking zodat je tijdens het oefenen niet afgeleid wordt door je medestudenten. Een praktijkles is bij ons dus niet dat je in een groepje zit mee te kijken naar iemand die de praktijk voordoet.

Waar nodig krijg je privéles; muziek maken of mixen bijvoorbeeld kun je niet met zijn tweeën oefenen. 

Het aantal praktijklessen per onderwerp is uiteraard ook zeer belangrijk; zo leer je bijvoorbeeld je software niet in één lesje kennen. Dat geldt ook voor muziek maken, opnemen, mixen of masteren. Per onderwerp hebben we dus een module praktijklessen samengesteld waarvan wij weten dat dit voldoende is om het betreffende onderwerp onder de knie te krijgen.

De klassikale lessen zijn bij ons in groepen van maximaal 20 deelnemers. Op die manier blijft het persoonlijk en kun je makkelijk je vragen stellen. Deze lessen zijn allemaal wel zeer praktijkgericht; alles wordt altijd verduidelijkt aan de hand van voorbeelden uit de praktijk zodat je gelijk hoort of ziet waar het over gaat.

Klik voor meer info over:

Gratis proefles volgen?

LESINHOUD

LESMATERIAAL

EXAMEN EN DIPLOMA

STARTDATA & PRIJS

INFORMATIE AVOND BEZOEKEN

Reviews

INSCHRIJVEN