Inschrijven

Eerstvolgende start optie: september 2019

Op dit moment kun je je nog inschrijven voor de volgende opties:

Electronic Music Producer

Klas MtM-S19 EMP2: klassikale les op zondag middag (om de week) van 14:30 tot 17:30. Voor deze groep zijn nog voldoende plekken beschikbaar; je kunt je nog aanmelden. Klas EMP1 is helaas vol.

Recording Artist & Mix Engineer

MtM-S19 RA: klassikaal les op de dinsdag avond (om de week) van 19:00 tot 22:00.Voor deze groep zijn nog voldoende plekken beschikbaar; je kunt je nog aanmelden.

Volg de volgende stappen om je in te schrijven:

  1. Vul je gegevens in onderstaand formulier in en druk op "verstuur".

  2. Je ontvangt zo snel mogelijk een mail ter bevestiging van ontvangst.

  3. Je ontvangt van ons de factuur voor het lesgeld of de aanbetaling. De betalingstermijn is zes weken. Schrijf je je binnen zes weken voor aanvang in dan dien je voor aanvang van de opleiding het bedrag over te maken.

  4. Je bent ingeschreven! Je ontvangt z.s.m. toegang tot de online leeromgeving waar je alle info vindt die je het jaar nodig gaat hebben.

 
We nemen z.s.m. even contact op om eventuele aanpassingen aan het programma te bespreken.
De klassikale lessen zijn per klas op een vast moment in de week. De praktijklessen, studiosessies en overige extra's plannen we in overleg in.
Als je nog niet weet waar je mee wilt gaan werken dan ben je van harte welkom om een keer bij ons de verschillende pakketten te komen bekijken. Wij leggen dan zo duidelijk mogelijk de verschillen uit.
Wil je in termijnen betalen? *
Je hebt de algemene voorwaarden gelezen? *

Lees hier de algemene voorwaarden.