Maak eindelijk je droom waar en leer echt goed produceren, opnemen, mixen en masteren!

ZONDAG 24 MAART OM 14:30: GRATIS PROEFLES MIXAGE & MASTERING VOOR BEGINNERS


De opleiding

Master The Mix is een parttime opleiding tot music producer of studiotechnicus. De muzikale ontwikkeling van de individuele leerling staat daarbij centraal:  de leerling moet voldoende hands-on ervaring kunnen opdoen, en uitstekende persoonlijke begeleiding en toegang tot de beste faciliteiten zijn dan een must. De leerling moet uiteraard de technische vaardigheden onder de knie krijgen en leren begrijpen waar hij of zij mee bezig is. De leerling moet echter ook een realistisch beeld krijgen van wat er bij komt kijken om met muziek je geld te verdienen; niet alleen talent, kennis van de industrie en social media zijn dan belangrijk, maar je moet ook een juiste instelling hebben. Uiteindelijk zijn discipline, zelfvertrouwen en hard willen werken de belangrijkste eigenschappen die je nodig hebt om welk doel dan ook te bereiken. Ben je bereid er echt voor te gaan, dan ben je bij ons aan het juiste adres!

Voor wie?

De opleiding is bedoeld voor iedereen die serieus aan de slag wilt met muziekproductie en/of geluidstechniek. Dit kan zijn dat je een vliegende start wilt maken met je professionele carrière, als serieuze hobby of als je wilt doorstromen naar bijvoorbeeld het conservatorium, HBA of HKU.

Muziek produceren en studiotechniek zijn fantastische hobby's, maar tegenwoordig zijn er ook mogelijkheden genoeg om er daadwerkelijk je werk van te maken. Dus of je het nu bij een hobby wilt laten waar je de rest van je leven lol aan beleeft of je er echt je werk van wilt maken: wij helpen je graag om je doel te bereiken.

Je bent dan van harte welkom op één van onze open dagen en je kunt geheel vrijblijvend een proefles komen volgen om een zo'n goed mogelijk beeld van de opleidingen te krijgen. 

Electronic Music Producer

Je leert van a tot z professionele tracks maken, mixen en masteren in jouw muziekstijl en in jouw softwarepakket van de beste producers/docenten uit de industrie. Als je serieus aan de slag wilt met electronische -of film/game muziek dan is dit de beste investering in jouw toekomst.

Je krijgt alle middelen aangereikt om een eigen sound te ontwikkelen waarmee je je kunt onderscheiden van de massa. We werken aan jouw muziek, en zorgen ervoor dat je alle fijne kneepjes beheerst.

Naast de nodige technische en creatieve skills leer je ook hoe de muziekindustrie in elkaar zit en hoe je jezelf in de markt zet.

Klik voor meer info!