Studio Sessies

Je mag een dagdeel per week gebruik maken van één van onze productiestudio’s in Hilversum. De afluistering en akoestiek zijn optimaal, je mag gebruik maken van de instrumenten, en microfoons, je mag mensen meenemen om op te nemen, of spreek met andere leerlingen af om samen aan een project te werken.

_LVS1936-preview.jpg

netwerkborrels

Iedere laatste donderdag avond van de maand ben je van harte welkom op onze netwerkborrel. Je kunt dan netwerken met medestudenten, al je vragen stellen en je werk laten reviewen. Verder is het gewoon erg gezellig en een goede gelegenheid om informeel over muziek te praten: welke sounds en technieken gebruiken je collega’s? Waar luisteren ze op dit moment naar om inspiratie op te doen? Wat gebruiken ze als referentietracks? Welke software is er deze maand uitgekomen? Welke websites zijn tof? Creativiteit ontstaat door je te omringen met inspiratie, en we hopen dat deze avond daar zo veel mogelijk aan bijdraagt.

_LVS2051-preview.jpg

WRITERS CAMP

Samen muziek maken en ideeën uitwisselen! Een paar keer paar jaar organiseren we een writers camp waar alle studenten welkom zijn om samen te produceren.

20190321_214357.jpg

Helpdesk & Studiebegeleiding

Ook buiten de lessen kun je altijd terecht bij je studiebegeleider voor vragen en technische ondersteuning. We helpen je meestal direct maar in lastige gevallen uiterlijk binnen 24 uur. Op die manier verspil je geen tijd; je loopt nooit vast zodat je altijd lekker verder kunt werken zonder frustratie.

_LVS2141-preview.jpg

voor altijd Feedback op jouw muziek

Je familie en vrienden vinden ongetwijfeld alles cool en vet wat je maakt…Daar heb je niet zo heel veel aan. Toch wil je wel graag weten of iets ook echt goed is voor je het naar buiten brengt.

We hebben een eigen privé Soundcloud waar je jouw tracks kunt uploaden en constructieve feedback krijgt van alle mede-studenten en docenten. Zo werken we samen om echt iets voor elkaar te krijgen.

Ook na de opleiding mag je hiervan gebruik blijven maken.

Korting op software & hardware

Volg je een opleiding dan heb je recht op educatieve kortingen op bijna alle softwarepakketten! Dat scheelt een hoop geld: tot wel 50%.

Ook op sommige hardware krijg je als student korting. Niet zoveel als op software, maar dat scheelt toch weer. Je krijgt de korting o.a. via deze website.

Aftrek studiekosten

Alle scholingskosten kunnen afgetrokken worden van de inkomstenbelasting; je hoeft dan over dat deel geen belasting te betalen. Dit scheelt gemiddeld zo’n 30% van de totale kosten!

Klik HIER voor meer info.