Op zoek naar een DJ Producer school, cursus of opleiding?

 
 

Leer eindelijk echt goed produceren!

Produceren leer je het snelst door het zelf te doen onder begeleiding van een expert op dit gebied. Daarnaast heb je een brede kennis van de techniek, het creatieve proces en de markt nodig. 

Master The Mix biedt DJ's die serieus willen leren produceren deze kans; binnen één jaar leer je van ons top team docenten alles wat je moet weten en kunnen om op hoog niveau mee te kunnen draaien.

DE OPLEIDING BESTAAT UIT:

  • Een ideale mix van praktijk, privé en klassikale lessen.

  • één dagdeel per week vrij te besteden studiotijd

  • uitstekende persoonlijke begeleiding

  • lesmateriaal: multitracks, samples, lesboek, handouts en tutorials via onze online leeromgeving waar je de rest van het bestaan op mag.

  • een maandelijkse Q&A en netwerkavond

  • helpdesk: loop je ergens op vast dan helpen we je binnen 24 uur

  • Writers camp: samen met je medestudenten muziek maken.

Meer weten over de opleiding? KLIK HIER

Waarom een opleiding tot DJ-producer volgen?

Als DJ/producer wordt er tegenwoordig van je verwacht dat je muziek released. Anders is de kans gewoon veel minder groot dat je voor optredens gevraagd wordt.

Je kunt dit leren met behulp van Youtube en tutorials, maar vaak zie je dan door de bomen het bos niet meer. Een opleiding zoals deze bespaart je een hele hoop tijd; je leert op de juiste manier wat je moet leren.

Met welke software je werk is aan jou: we hebben voor alle bekende pakketten (Ableton, Cubase, FLstudio, Logic) gespecialiseerde docenten. Dat geldt ook voor de muziekstijl waar je je op wilt focussen: de muziek productie lessen zijn privélessen waarbij je ook weer les krijgt van een specialist in die stijl.

 
 

House 

Hiphop

Hardcore

trap

film/game muziek

Hardstyle

Raw Hardstyle

Techno

EDM

Trance

Psy Trance

hard trance

Progressive

Dubstep

Drum & Bass

Chill/Ambient