Master The Mix

Je hebt gezocht op "audio opleiding", maar waarschijnlijk ben je op zoek naar een opleiding of cursus die een van de twee onderstaande opties biedt:

  • zelf tracks maken en releasen

  • bands of solo artiesten opnemen, mixen en masteren

Je bent gelukkig aan het juiste adres! Master The Mix is een particuliere opleiding. Je krijgt een jaar lang les van professionals uit de industrie die je de fijne kneepjes van het werken met audio bijbrengen. Je kunt kiezen uit twee richtingen: 


Je leert van a tot z professionele tracks maken, mixen en masteren in jouw muziekstijl van de beste producers/docenten uit de industrie.

We werken tijdens de praktijklessen vooral aan jouw muziek/producties. Je krijgt alle middelen aangereikt om een eigen geluid te ontwikkelen waarmee je je kunt onderscheiden van de massa.

Naast de nodige technische en creatieve skills leer je ook hoe de muziekindustrie in elkaar zit en hoe je jezelf in de markt zet.

Klik voor meer info!

Je kiest voor deze richting als je bands en artiesten wilt leren opnemen, mixen en produceren.

Je werkt in één van de mooiste studio's van Nederland met de beste apparatuur die er te vinden is.

Je leert echter ook hoe je thuis met plugins en eenvoudige apparatuur dicht in de buurt van de kwaliteit van een top studio kunt komen. Het blijft niet alleen bij de juiste microfoon op de juiste plek zetten; je krijgt alle middelen aangereikt om een eigen visie en sound te kunnen ontwikkelen. Er wordt uiteraard ook aandacht besteed aan het werken met VST instrumenten omdat dit ook deel uitmaakt van de hedendaagse geluidstechniek.

Klik voor meer info!