Op zoek naar een audio opleiding?

Master The Mix is een deeltijd particuliere beroepsopleiding tot muziek producer en audio technicus. De opleiding duurt één jaar en is geschikt voor zowel beginners als gevorderden.

Waarschijnlijk ben je op zoek naar één van onderstaande opties:


Onze audio opleidingen zijn uniek; we hebben de ideale mix van praktijk -privé en klassikale lessen. De lessen worden ondersteund door onze unieke online leeromgeving welke ook vanaf je telefoon bekeken kan worden.

Het houdt echter niet op bij alleen maar lessen: ook buiten de lessen kun je ons altijd bereiken voor vragen en technische ondersteuning.

Netwerken is ook belangrijk: daarom houden we één keer in de maand een netwerkborrel en één keer per twee maanden een writers camp: samen muziek maken met je medestudenten en docenten.

Ook als je toelating wilt doen voor bijvoorbeeld de HBA of de HKU dan zijn onze opleidingen een uitstekende keus.

DE OPLEIDINGen BESTAAn UIT:

 • Wekelijks les: een klassikale les om de week op woensdag avond van 19:00 tot 22:00, en om de andere week een praktijkles van drie uur welke we in overleg inplannen (overdag, in de avond of het weekend)

 • Online leren: voor altijd toegang tot onze online leeromgeving; blijf altijd up-to-date en studeer ook onderweg op je mobiel of laptop

 • Helpdesk: loop je ergens op vast dan helpen we je binnen 24 uur

 • Studiotijd: één dagdeel per week vrij te besteden studiotijd

 • Begeleiding: ook buiten de lessen en na het schooljaar uitstekende persoonlijke begeleiding

 • Carrière coaching: advies over stage/werk, marketing & social media, het releasen van tracks

 • Netwerken: een maandelijkse Q&A en netwerkavond (niet verplicht)

Waar krijg je les?Wat doen wij anders dan andere audio opleidingen?

De individuele leerling staat centraal; we passen de praktijklessen zo veel mogelijk op jouw niveau, muziekstijl en manier van leren aan. We werken zoveel mogelijk met en aan jouw muziek en opnames.

 • Docenten: je krijgt les van top docenten; iedere les wordt gegeven door een specialist in het betreffende onderwerp.

 • Voldoende praktijklessen waarbij je een eigen studio tot je beschikking hebt; je zit dus niet met meerdere mensen naar iemand te kijken die iets voordoet maar je zit zelf achter de knoppen, met goede apparatuur en afluistering. Ook bij deze lessen wordt je door een pro begeleid. Alleen op deze manier leer je de fijne kneepjes beheersen. 60% Van onze lessen zijn dus echte praktijklessen.

 • Privélessen: de praktijklessen in de module muziekproductie zijn privélessen. Je krijgt dan les van een specialist in jouw muziekstijl en jouw softwarepakket.

 • Kleine klassen bij de klassikale lessen (max 20 man zodat ook deze lessen persoonlijk blijven, je alles goed kunt zien en horen en jij goed je vragen kunt stellen). Ook deze lessen worden in de studio gegeven zodat je echt goed hoort waar het over gaat. Bij deze lessen komen algemene onderwerpen aan bod die ook goed in groepsverband gegeven kunnen worden zoals geluidsleer, muziekrecht, akoestiek etc.

 • Software: werk met de DAW waar jij het lekkerst mee werkt; we passen ons aan jouw aan ipv andersom.